fbpx

Tarieven


Eerste ontmoeting

De eerste kennismaking is gratis en geheel vrijblijvend. Ik stel het op prijs om jou en je familie of naaste(n) persoonlijk te leren kennen en samen te inventariseren hoe ik jullie kan helpen.

Gratis

Uitvaartbegeleiding

Ik werk met een vast tarief voor mijn uitvaartbegeleiding. Voor een budgetuitvaart reken ik een gereduceerd tarief. Voor alleen ondersteunend advies bij een uitvaart kunnen we een aparte afspraak maken. Na de eerste 150 km bereken ik een kilometervergoeding van € 0,19 per km.

Overige kosten uitvaart | ... bepaal je zelf

Afgezien van mijn vaste tarief bepaal je de kosten voor een uitvaart grotendeels zelf. Ik bereken geen marge op de producten en diensten van derden, jullie betalen alleen de inkoopprijs. Ik adviseer jullie graag bij jullie keuzes en stel een complete kostenbegroting op. Tijdens ons nagesprek in de week na de uitvaart spreken we de factuur samen door.

€ 2.100,-

Afscheidsplan

We nemen 5 à 6 uur de tijd om jouw wensen en behoeften te inventariseren voor de periode voor, tijdens en na jouw afscheid. Ik leg deze vast in een overzichtelijk Afscheidsplan. Na de eerste 150 km bereken ik een kilometervergoeding van €0,19 per km. Je bent ook van harte welkom in mijn dijkhuisje.

€ 300,-

Laatste Levensfase

Begeleiding tijdens de laatste levensfase kan een langduriger traject zijn. Ik bied je 10 sessies van een uur aan voor een vast bedrag, maar uiteraard kunnen we ook een afspraak op maat maken. Na de eerste 150 km bereken ik een kilometervergoeding van €0,19 per km. Je bent ook van harte welkom in mijn dijkhuisje.

€ 500,-

Hier vind je meer informatie over mijn begeleiding.

Direct contact met mij opnemen

Laat je bericht achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan